Over ons

Van Oorschot Mode bestaat sinds januari 1911, 107 jaar dus. Inmiddels is met Guus, Marc & Sjoerd de 4e generatie in het familiebedrijf actief.
Met drie generaties die hen voorgingen, lijkt het haast vanzelfsprekend dat er voor het mooie vak gekozen werd.

Marc: “ Toch hebben we alle drie zeer bewust gekozen voor het familiebedrijf. We delen de liefde voor het vak, maar doen dat allemaal op ons eigen gebied.”

Guus: “ We zijn een familie, hebben een naam, maar gelukkig wel verschillende meningen. Zo houd je elkaar scherp en geeft ieder zijn eigen input. Met familie samenwerken heeft voor ons alledrie een enorme meerwaarde.

Sjoerd: “ De mode is absoluut onze passie. Met kleding kan je laten zien wie je bent, en het is mooi om te zien als onze collecties aanslaan bij onze klanten”.

Guus: “ Onze 4 zaken zijn in de loop van de jaren veel veranderd, zowel op collectioneel gebied als met het winkelinterieur. Met het steeds verbouwen van de winkels zelf, zoals vorig jaar nog in Boxmeer en het afgelopen seizoen met de overname van City Fashion in Eindhoven , en het door Marc en Sjoerd elk seizoen weer inkopen van de allerbeste dames- en herenmodecollecties proberen we voor onze klant een vernieuwende maar vertrouwde zaak te zijn. Daarnaast hebben we ons met de schoenen shop-in-shop van van den Assem in Helmond een enorme verbreding en verrijking van ons aanbod in Helmond gerealiseerd”

Marc: “ Het geeft een kick om steeds weer de beste nieuwe trends op te pikken en te vertalen in een collectie. En dat natuurlijk met een blijvend streven naar de allerbeste service voor de klant. Dit in onze zaken, maar uiteraard ook online in onze up to date webshop”

Sjoerd: “ Zeker! Met alles wat we doen proberen we te zorgen voor een sfeer dat kleding kopen bij van Oorschot Mode ook een beetje een feestje is.”